מרכיבים
700 גר' רצועות כף או אווזית עגל מיושן
300 גר' חזה טלה קצוץ דק (לא טחון)
1 בצל גדול חתוך לרצועות
כפית תערובת תבלינים לשווארמה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
הנה לכם מתכון פשוט למנה שנחטפת בעודה במחבת:
מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל כשתי דקות.
מוסיפים את הבשר מטגנים עוד כ-3 עד 5 דקות עד שהבשר משחים. מוסיפים את תבלינים מטגנים עוד דקה, מורידים מהאש ומגישים מיד.
הכי פשוט והכי טעים שיש.